Puzzle personalizat A4

PUZZLE PERSONALIZAT A4 

Acest tip de puzzle este ideal pentru cei mici.Continand diferite imagini cu animale,personaje din desene, puzzle-ul A4 poate fi catalogat drept un antrenament al mintii pentru copiii nostri.Fiind atrasi de diversi eroi din desenele animate, cei mici vor fi foarte incantati si plini de nerabdare sa rezolve acest joc pentru a descoperi in el imaginile preferate.

Avand un format A4 putem incadra in el foarte bine o harta istorica, geografica sau un poet, o poezie, reusind astfel sa imbinam distractia cu scoala, captandu-le atentia scolarilor.Astfel, in timp ce se joaca pot si invata, fiind un mod mai placut de rezolvare a temelor pentru ei.

Daca esti o persoana romantica ii poti oferi cadou persoanei de langa tine un puzzle A4 cu o imagine de la nunta voastra, de la o aniversare sau o excursie din care vrei sa pastrezi vie o amintire frumoasa.

De asemenea puzzle-ul A4 poate tine rol de tablou.Le poti imprima pe piesele de puzzle portretele celor dragi. Cu siguranta fiecare din noi avem un animalut preferat fie ca il avem acasa sau nu.Iti poti crea o imagine cu el, punandu-i o rama foto si asezandu-l pe noptiera din camera ta. Puzzle-ul A4 este un format ideal pentru orice tip de imagine si pentru orice categorie de varsta.

Practic si usor de construit puzzle-ul ne aduce mai aproape de cei dragi, captandu-ne atentia si in acelasi timp aducand un zambet pe fata tuturor celor care il construiesc.

Pentru informatii si preturi ne puteti contacta:

- in chatul din dreapta jos
- pe e-mail la office@pazi.ro
- prin telefon la 0721.606.125